Våra Tjänster

Vi är, liksom ett begränsat antal andra svenska företag, BCCcertifierade golvslipare. Hos oss finns gedigna kunskaper och lång erfarenhet till gagn för dig som kund.

Betong & Stenslipning

Vi utför slipning av slitna och ojämna betong och asfaltsytor i industri samt lagerlokaler. Dammsugaren som är ansluten till maskinen minimerar förekomsten av finkornigt damm i omgivningen. Vi använder oss av kvalitetsmaskiner från HTC och FLEX. Med hjälp av dessa maskiner kan vi polera upp sten och terazzogolv, samt ytavjämna och slipa betonggolv till HTC Superfloor.

Golvslipning

Trä och Parkettslipning har varit vår huvudsyssla i många år och vi har de resurser som krävs för att utföra slipningen dammfritt.

Vi kan förutom slipning bl.a. erbjuda infärgning, oljebehandling, lutning, vaxning, målning, lackning och notning av dina golv. När vi notar använder vi oss av en högflexibel, silikonfri notmassa. Vi utför även tröskelslipning, bordsslipning, listning samt lagning och byte av golvbrädor vid behov

Vi kommer när vi lôver!

Thomas Hildingsson

Golvläggning

Hos TH:s Trä och Betongslipning har vi mycket skickliga hantverkare som har stor erfarenhet av golvläggning av alla de slag. Vi lägger parkett och massiv fiskbensparkett samt alla typer av klickgolv. Vi lägger även mattor men endast i torra utrymmen. Vid behov utför vi även diverse snickeriarbeten, lagning, notning, listning och slipning av undergolv.

Trapprenovering

Vi renoverar allt i trappväg!

Gamla mattbeklädda trappor slipas eller får nya massiva trappsteg och vi gör alltid trapporna helt klara inklusive målning av sättsteg och vanger. Det går även att belägga gångstegen med vinyl eller matta.

Slipning och polering av marmor, övriga naturstenstrappor samt terrazzotrappor är inget problem för oss! Vi hjälper gärna till med underhåll, ytbehandling och impregnering av alla typer av stentrappor. Vi utför även borttagning av färg från gamla betongtrappor och målar alternativt lägger klinker.

Välkommen att kontakta oss för mer information och frågor hur vi kan hjälpa er i nästa projekt!

Vi även är montörer åt Formtrappan.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss!

Sprutmålning

Vi sprutmålar bland annat köksluckor och dörrar. Det är en effektiv metod då man inte får några spår efter penslar eller rollers och får en fin jämn yta. Sprutmålning går även snabbare än traditionell målning, ger högre kvalité och en slitstark yta.

Till beslagen använder vi oss av Beslagsboden som leverantör.

Bygg & Snickeri

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och breda kompetenser för det mesta inom bygg. Vårt arbete präglas av yrkesstolthet och personlig service med stort ansvarstagande.

Allt från nybyggnation till ROT-renoveringar och reparationer ingår i vårt erbjudande. Vi lägger tak, bygger ut hus, bygger altaner och uterum, byter fönster, renoverar kök och mycket mer.

Behöver du rådgivning?

Kontakta oss!

Resilient renovation

Renovering istället för nyinstallation.

Istället för att riva ut gamla, slitna plast, pvc och linoleumgolv, renoverar vi dem. En renovering ger dig också oändliga möjligheter att förändra och förnya. Vi använder oss av Bonas renoveringsmetod, vilket ger 50 % kortare driftstopp, förlängd livslängd för ditt golv, stora designmöjligheter och mindre miljöpåverkan. Din verksamhet kan komma igång snabbare och du som fastighetsägare sparar både tid och pengar.

Industrigolv

HTC Superfloor ger en estetiskt tilltalande och oerhört tålig yta. Det går att få i matt till högglansig yta och passar ypperligt såväl i kommersiella miljöer som inom industri och lager. Ett HTC Superfloor ger ett tåligt, hygieniskt och lättstädat ytskikt. Förutom att det är både estetiskt tilltalande och praktiskt i bilhallar, lager, garage osv så ger det även en ytterst personlig prägel till privatbostäder och trapphus.

Med hjälp av HTC Superprep tar vi enkelt bort gamla ytskikt såsom epoxi, marmofloor, mattlim, flytspackel m.m. Ytavjämning görs bl.a. för att minimera flytspackling på nygjutningar och gamla plattor där det är nivåskillnader.

Vi erbjuder även Epoxygolv som är extremt motståndskraftiga och kräver minimalt underhåll.

Axplock kunder

“A review from a customer who benefited from your product. Reviews can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Customer name
“A review from a customer who benefited from your product. Reviews can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Customer name
“A review from a customer who benefited from your product. Reviews can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Customer name