Betong- & Stenslipning

Vi utför slipning av slitna och ojämna betong- och asfaltsytor i industri- och lagerlokaler. Dammsugaren som är ansluten till maskinen minimerar förekomsten av finkornigt damm i omgivningen. Vi använder oss av kvalitetsmaskiner från HTC och FLEX när vi slipar och polerar betong- och stengolv. Med hjälp av dessa maskiner kan vi polera upp sten- och betonggolv till ett HTC Superfloor.

Industrigolv

HTC Superfloor ger en estetiskt tilltalande och oerhört tålig yta. Det går att få i matt- till högglansig yta och passar ypperligt såväl i kommersiella miljöer som inom industri- och lager. Ett HTC Superfloor ger ett tåligt, hygieniskt och lättstädat ytskikt som även går att färga in. Förutom att det är både estetiskt tilltalande och praktiskt i bilhallar, lager, garage osv så ger det även en ytterst personlig prägel till privatbostäder och trapphus.

Med hjälp av HTC Superprep, tar vi enkelt bort gamla ytskikt såsom epoxi, marmofloor, mattlim, flytspackel m.m. ytavjämning görs bl.a. för att minimera flytspackling på nygjutningar och gamla plattor där det är nivåskillnader.

Golvslipning

Trä- & Parkettslipning har varit vår huvudsyssla i många år och vi har de resurser som krävs för att utföra slipningen dammfritt.

Vi kan förutom slipning bl.a. erbjuda infärgning, oljebehandling, lutning, vaxning, målning, lackning och notning av dina golv. När vi notar använder vi oss av en högflexibel, silikonfri notmassa. Vi utför även tröskelslipning, bordsslipning och listning.

Golvläggning

Hos TH:s Trä och Betongslipning har vi mycket skickliga hantverkare som har stor erfarenhet av golvläggning av alla de slag. Vi lägger parkett- och massivgolv och alla typer av klickgolv samt lägger vi mattor men endast i torra utrymmen. Vid behov utför vi även diverse mindre snickeriarbeten, lagning, notning, listning och slipning av undergolv.

Sprutmålning

Vi sprutmålar bland annat köksluckor och dörrar. Det är en effektiv metod då man inte får några spår efter penslar eller rollers och får en fin jämn yta. Sprutmålningen går även snabbare än traditionell målning då man använder lufttryck. 
Till beslagen använder vi oss av Smedbo som leverantör.

Trapprenovering

Vi renoverar allt i trappväg!

Gamla mattbeklädda trappor slipas eller får nya massiva trappsteg och vi gör alltid trapporna helt klara inklusive målning av sättsteg och vanger.

Slipning och polering av marmor, övriga naturstenstrappor samt terrazzotrappor är inget problem för oss! Vi hjälper gärna till med underhåll, ytbehandling och impregnering av alla typer av stentrappor. Och vi utför även borttagning av färg från gamla betongtrappor och förbereder för klinkersättning.

Kontakta oss via kontaktformuläret!

Kontakta oss för mer information och frågor hur vi kan hjälpa er i nästa projekt!