Upptagningsområde 

Vi utgår från Arvika och Karlstad, men utför arbeten över hela Mellansverige. Det händer också att vi deltar i större projekt i Norge.

Goda resultat

Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation, servicekänsla och ett brinnande intresse för det vi gör har vi utvecklat verksamheten till vad den är idag. Vi är mycket noggranna av oss och vi kommer när vi lôver!

Dammfri golvslipning

Vi utför dammfri golvslipning vilket möjliggör restaurering av golv i känsliga miljöer där damm är särskilt olämpligt, t.ex. i hotell, butiker och produktionshallar. Genom att ansluta en specialdammsugare med slutet uppsamlingssystem till maskinerna så kan vi erbjuda en i det närmaste dammfri slipning. Systemet ger en bättre arbetsmiljö och omgivningen förskonas från mycket av det fina slipdamm som annars är oerhört svårt att fånga upp och som kan finnas kvar länge efter en renovering. Ytterligare en bonus är att även slutresultatet på den behandlade ytan blir avsevärt bättre med hjälp av dammfri slipning.

Betongslipning

Vi utför slipning av slitna och ojämna betong- och asfaltsytor i industri- och lagerlokaler. Dammsugaren som är ansluten till maskinen minimerar förekomsten av finkornigt damm i omgivningen. Vi använder oss av kvalitetsmaskiner från HTC och FLEX när vi slipar och polerar betong- och stengolv. Med hjälp av dessa maskiner kan vi polera upp sten- och betonggolv till HTC Superfloor.

HTC Superfloor ger en estetiskt tilltalande och oerhört tålig yta som går att få i matt- till högglansig yta och passar ypperligt såväl i kommersiella miljöer som inom industri- och lager. HTC Superfloor ger ett tåligt, hygieniskt och ytterst lättstädat ytskikt som även går att färga in.

Besökslokal

Våra besökslokaler på Mötterudsvägen 3 i Arvika och Gjuterigatan 12 i Karlstad är öppen efter överenskommelse. Titta gärna in och kika på våra golvprover.

Certifiering

Vi är stolta över att våra anställda är certifierade genom Bona Certified Craftsman Program som är ett bevis på praktisk produktkunskap. Våra anställda har även ID06 kort, Accesskort och Heta Arbeten. Företaget innehar erforderliga ansvars-, entreprenads-, och trygghetsförsäkringar stabil ekonomi samt F-skattsedel.

Kostnadsfritt Offertförslag

Kontakta oss för offert på ert golv! Kostnaden bedöms från fall till fall, beroende på vilken typ av golv det gäller, vilket skick det är i och hur det skall behandlas. Använd dig gärna av kontaktformuläret. Vi behöver veta vilken typ av material som ska behandlas, önskat slutresultat och ungefär hur stor yta det rör sig om. Tänk på att höra av dig i god tid innan projektet ska dras igång.

ROT-avdrag

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster för dig som är fastighetsägare. Observera att det endast går att göra avdrag för arbetskostnader och inte för material. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.